Serveis que ofereix l’escola

Facebook Детейлинг Instagram Автостудия Глянец Servei de menjador

La llar ofereix el servei de menjador que inclou dos àpats: el dinar i el berenar. Si hi ha infants que no es queden per la tarda, i al matí han d’esmorzar, el centre posa l’àpat de l’esmorzar.

El menjar es cuina a l’escola diàriament i amb un menú diferent cada dia de la setmana. D’aquesta manera ens assegurem dels aliments
utilitzats, el seu estat i la seva correcta manipulació.

Aquest servei també es pot utilitzar de manera puntual, informant-ho el mateix moment que es deixa el nen/a al centre i escrivint-ho a la llibreta personal o avisant abans de les 11.00h .

Els infants que necessitin una dieta especial, no hi haurà cap problema per dur-la a terme. És important que els pares ho comuniquin al centre o bé a l’educadora.

Servei de permanència

Aquests servei cobreix l’horari de 07.45h  a 09.45h i de 18.00h a 19.00h per tots aquells pares i mares que ho necessitin, i pot ser utilitzat de manera fixa o esporàdica .

Servei psicopedagògic

L’escola compta amb el suport i assessorament d’un psicòleg que assessora pares i educadors en la tasca d’educar els nostres infants i fa un seguiment i valoració del desenvolupament dels nens i nenes de la Llar.

Natació

Durant el mes de juliol realitzem un curset de tres setmanes a la piscina municipal de Vilafranca. L’activitat la duen a terme monitors/es del complex aquàtic. Igualment, les educadores ens posem a l’aigua amb els nens/es , d’aquesta manera els hi donem més seguretat i confiança.

Casal d’estiu

Durant els mesos de juliol i agost , el centre organitza el Casal d’Estiu per infants de P-3 i P-4. L’horari i els serveis que ofereix l’escola seran els mateixos, no les activitats que es preparen i programen per separat de la resta de nivells.