Matriculació

El  proper dissabte 7 de maig hi hauran les Jornades de Portes Obertes de les 10.00h – 13.00h .

El mateix dissabte, les famílies que ho desitgin, podem concertar una entrevista personal, on se us informarà dels aspectes relacionats amb el funcionament i orgaització del Picarol.

També s’esdevé un espai on cuidem la part més humana de la relació entre els pares , l’infant i l’escola i a on  els pares podeu expresar les inquietuts i dubtes que es poden generar en el moment d’escollir una escola pel vostre fill/a.

Les famílies que omplin el formulari on-line, ens posarem en contacte amb elles per tal de concretar dia i hora per l’entrevista.

Noms i cognoms de l'alumne/a

Data de naixement

Nom i cognoms del pare o mare

Adreça

Població

Telèfon fix

Telèfon mòbil

Correu electrònic

Comentaris

Protecció de dades

En compliment del que s’estableix en la Llei orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal, l’informem que, mitjançant aquest formulari, les seves dades personals quedaran incorporades i seran tractades en els fitxers propietat de Picarol Poble Nou SL, amb l’objectiu de poder donar resposta a les seves consultes i oferir-li els nostres serveis. Així mateix, l’informem de la possibilitat que exerceixi els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les seves dades de caràcter personal, enviant un escrit a Picarol Poble Nou SL, Carrer J.V. Foix número 2 de Vilafranca del Penedès.