Excursió a Can Ton Xacó (Vídeos)

Excursió a Can Ton Xacó (Vídeos)

La setmana passada vam anar a Cal Ton Xacó, és una granja-escola situada a la Bleda, molt a prop de Vilafranca. Allà vam poguer observar i aprendre moltes coses dels diferents animals de la granja. Vam fer tres taller on vam pujar amb un carró tirat pel cavall Xato, vam fer el menjar per les gallines i amb els ous que ens van donar… fins i tot vam fer una truita, boníssima !!! i vam poder visitar el vedell, les ovelles, el paó, el gall d’indi, les oques , els ànecs… Estàvem afamats, sort que a taula ens estava esperant un súper plat de macarrons i pollastre arrebossat, després una bona migdiada i … torne-m’hi amb les piles ben carregades.

Va ser un dia genial!!! Volem donar les gràcies a tot l’equip de Cal Ton Xacó, el Fèlix, a l’Alba, la Mariona i l’Oriol pel seu entusiasme i la feina ben feta.

 

 

 

 

 

 

 

 

Sense comentaris

Enviar una resposta

El vostre correu mai serà publicat o cedit. Els camps obligatoris son marcats amb *

Ús de les cookies

Aquesta web utilitza cockies pròpies i de tercers per mesurar i gestionar visites a la web, i també per oferir una millor experiència i servei. Si continueu navegant considerem que accepta la seva utilització. Podeu canviar la configuració i trobar més informació sobre les normes de galetes a l'enllaç següent: Política de cookies.